Ben je klaar om stressgevoelens uit je leven te bannen en veel meer ontspanning te ervaren? Goed nieuws! De langverwachte nieuwe editie van de populaire cursus Stress Less begint op 2 september. Na drie eerdere succesvolle rondes is het tijd weer een nieuwe ronde. Als je constant worstelt met stress en onrust, zowel in je hoofd als in je lichaam, dan is dit dé kans om eindelijk een leven van rust, vrede en innerlijke balans te omarmen.
In deze unieke cursus van vijf sessies van elk 2,5 uur duiken we in de achtergrond van stress en ontdekken we effectieve methoden om het te overwinnen. We zullen zowel de kracht van de geest als de wijsheid van het lichaam verkennen, omdat ik geloof dat ware stressvermindering een holistische benadering vereist. Van mindfulness- en ademhalingsoefeningen tot verkwikkende yoga en gerichte meditaties, elke sessie is ontworpen om jou te ondersteunen bij het creëren van een leven met veel meer rust en emotionele veerkracht.
Tijdens deze cursus zul je niet alleen leren hoe je stress op een diep niveau kunt begrijpen, maar ook ontdekken hoe je het kunt omvormen naar innerlijke kracht en persoonlijke groei. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde technieken zul je vaardigheden ontwikkelen om negatieve gedachtenpatronen te doorbreken, je energie in balans te brengen en jezelf te bevrijden van de knoop in je maag die stress je kan geven.
Je wordt stap voor stap door elke sessie heen begeleid. Daarnaast bevind je je in een fijne groep gelijkgestemden waarin je je ervaringen kunt delen, vragen kunt stellen en elkaar kunt inspireren op je reis naar stressvrij leven.
Wacht niet langer! Klik op de onderstaande knop om naar de cursuspagina te gaan, waar je gedetailleerde informatie vindt over elke sessie. Daar vind je informatie over de data, de locatie en de prijzen. Maak een bewuste keuze om voor jezelf te zorgen, De weg naar stressvrij leven begint hier, dus schrijf je vandaag nog in en laat de rust beginnen!
PS wist je dat veel werkgevers dit graag voor je willen vergoeden in het kader van duurzame inzetbaarheid en scholing?